18 February 2011

18 FEB 1994

* SPM PERGI JAHANAM *

~Hantu Kak Limah balik rumah !
Pada suatu hari , burung burung pun berkicauan hari tu . Ade yang bekerje . ade yang bergembire .
Happy birthday to me~
Happy birthday to me~



Alahai ,
Happy birthday Hazeeq Johnson Razie atau lebih dikenali ABG BOTAK ABG GONDOL :]
17 tahun dah botak ni . Berie dia nan free call dia kat sekola tadi HAHA hari ni aku nak senarai angan - angan si botak ni .

Angan - angan Si Yeti :



  • Nak bukak kolam udang
  • Nak jadi Perdana Menteri
  • Nak mati syahid
  • Nak amik law
  • Nak jadi Artis
  • Nak jadi pensyarah


Banyak berangan kan si botak ni HAHA memang kepale gile betul dia ni . Hari hari ngarot je , tak penat ke ape ? HAHA
*Shury shury kalau ade tekasar bahase bot bot . Niat hanye nak begurau je . Dah BBYE NITE :]


Ello ello! Thank you for reading my blog :)

0 Comments:

©2010-2011 khenobukhaleq.blogspot.com. All Rights Reserved.