31 January 2011

DOT DOT ?

Dot Dot ? Ada itu geli kan itu tajuk ? Kee n1 ? Ok go !
Tapi pape pun aku bukan DM mcm aku yg salu buat :)

Ni lah " dot dot " yang aku maksudkan . Dush Dushhh !


Haaa sbelum host tulis mode . Bende ni first kite lihat [ LOADING ] Grrr
The latest map 6.71c:) 


Cuti seminggu sekola tahun baru cina ni memang ta pecah punggung la ngadap mende ni hari hari nan kengkawan kan . Yelah sejak sejak da ade ERHMM ERHMM * cehhhh beriyeeeee dia GODIE . Akhirnya impian cita - cita hasrat azam 2011 aku tuk main nan korang kat rumah tercapai juga . TERIME KASIH PAPA MUCU MUCU :3


Dalam satu hari 9 10 game juga la game aku main , lebih lagi kot rasenye nan campur LEAVER SOHAI , minta RMK PLEASE laa , HOST LEAVE tu yang ta tahan denga . Yang lagi STIM mendengar tu 9 10 game orang dengar tu bukan semua menang . Fuhhhhhhh mamat ni GILE HARORKS KAROKSBole kire balik pakai BIJI KELENTIK la berape yg menang . Tapi kite main game na enjoykan kengkawan ?


Dan yang paling aku suke sekali bile main GG , aku lah orang yg paling lembab paling laggg paling last paling sohai kia kat dalam tu sebab PC aku yang nice ni . Hari hari na stuck , rasenye aku ta ada buat pape pun kat PC aku ni T-T


*Nati aku post satu lagi nati pasal kengkawan aku pwn orang pulak . Siap ade gamba lagi tau . COMING SOON ekekeee :3




    Ello ello! Thank you for reading my blog :)

    2 Comments:

    Rarararara said...

    Kau perlu ke setiap post nak masuk nama aku ? HAHA

    mohamedkhaleq said...

    ta bolee aku tuka balik nati .

    ©2010-2011 khenobukhaleq.blogspot.com. All Rights Reserved.