18 May 2011

DiGi WWWOW AWARDS

HEY YOU GUYS !
CHECK THIS OUT !
VOTE FOR MY BROTHER !
HAFREEZ AMMINUDDIN
!

HOW TO VOTE ?!
Small matter guys
Meh bior den tunjuk dulu

First
Tak geti click ? Diuhai copy jelah url atas ni
Lepas tu pepandai hidup Hahaha
Lepas click , korang aku nampak benda bawah ni
Am I right ?
Lepas tu korang click "facebook" yang dalam kotak kecik kuning tu




Lepas tu ia akan keluar benda macam atas ni kan ?
Korang cuma perlu tulis balik je apa yang reCAPTCHA tu nak
Then korang click vote yang ada right warna hijau
*DAH SIAP*
Jadi rajin sikit please tulis text boy/girl boleh takan ayat sejemput tu tak boleh
Ni je yang aku minta tolong sesangat :)
Terima kasih jasa anda amat abang saya hargai PEACE

THANK YOU FOR YOUR VOTE :)


Ello ello! Thank you for reading my blog :)

2 Comments:

Shalinanana said...

I'm gonna vote for my cousin:D

mohamedkhaliqamminuddin said...

@Shalinanana
good girl , ask your friends to vote him

©2010-2011 khenobukhaleq.blogspot.com. All Rights Reserved.