27 March 2011

THE HAPPINESS COME FROM A GOOD DAY

Hai followers , Welcome to My Blog yang ber Url baru dah berwajah baru ?
Lagi nice kan yang baru ni ? :D:D

PAGI

Ok sebenarnye harini ada raptai Hari KOKU untuk Sabtu depan tapi ape punye semangat tah cg kesayangan kiteorang ni , Cg Afzan ni suruh kiteorang siapkan jugak harini kerje kursus ICT . Kerje dia taklah susah mane sangat pun print gunting setting sikit tampal print gunting setting sikit tampal , cume malas dengan tak jelah yang bolehkan kerje korang bergerak . Korang pilih mane markah KOKU ke markah ICT untuk SPM ? 30M free , sape tanak bhai :D

Buat kerje mesti aku yang paling lambat nak siapkan , nak buat macam mane tulah AKU , Hazeeq Naqib mane tah hilang tinggalkan aku sesorang . Gosip gosip sikit dengan Syasya . Errr Nadh SORY ! :[


PETANG

*Kacang goreng
Pang pang pa ko pang ko pang dum dum
Selamat pegantin baru~
Selamat berbahagia~


Thanks Daus jemput bagi kiteorang makan tengahari kat majlis abang kau . Nasi minyak kau lagi gile hebat kalau dapat makan dengan Cg Rosli Baharom ( baju merah masuk dalam ) , sumpah tak tipu :p


WWE 2011 FIFA World CUP2010 Madagascar <- Nabil sorang HAHA

Thanks Aqil bagi aku Pudin Nabil Ishaq Naqib rase nikmat pegang controller bateri 50 50 kau & main XBOX360 kau sampai ke petang . Yang menang kalah tu jangan bangge sangat eh , Abang Juara Bertahan disini yee :]

p/s : Syasya tyvm banyak tolong aku siapkan kerje ICT tadi , gam tu yang penting kau ganti HAHA . Nadh goodnight , sory for everything NOOB :)


Ello ello! Thank you for reading my blog :)

2 Comments:

waN Mohd Salim said...

huhuhu best La .. asik nk makan jer .. huahah biar betol//..

http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/03/berakhir-bagimu.html

jom terjah entri terbaru sye

done follow demo .. follow balik eh .. huahahaha pakse.com

mohamedkhaliqamminuddin said...

HAHA okey geti sabor tak ?

©2010-2011 khenobukhaleq.blogspot.com. All Rights Reserved.