12 August 2011

BUILD CASTLES IN THE AIR

Assalamualaikum semua :)
Kelmarin, rumah yang tak seberapa ni baru lepas habis cat

Sebenarnya dah lama dah cat, dah kering dah pun!
Baru harini beriye nak cerita
Hahaha

Kalau dah kata baru lepas cat mesti nampak lagi better kan?
Yela berapa tahun tak cat
Senang cerita, ni kira cat raya sekali lah
Hahaha


Kebetulan cat rumah tu hari ada lebih banyak
Aku pun pasang niat aku nak cat bilik aku sendiri
Without any helps from my Grammy and Friends

Tengok betapa rajinnya & tingginya semangat aku nak cat bilik sorang sorang?
Hahaha


Sebenarnya, aku dah lama jugak aku nak cat bilik yang setiap dinding ada tahi cicak
Baru tahun ni dapat, ada rezeki lebih :)
Ok lizard-lizard, no more shits for you on my wall
Ahhhh mampus tak layan
Hahahha
Pagi pagi buta ni
Kita masuk dunia khayalan kejab sebelum tidur
Biasalah "life is nothing without dreaming something"

Ok let's start berangan tah pape


My first expectation of my new room after painting process is over


Fulamak! orange + white
Ok future bedroom bawah ni pun nais, nampak macam mature/macho/bergaya sikit
Biasalah dah ada janggut kontot lembut, kenalah matang

Hahahaha


Yang bawah ni pun dayyum jugak!
red + white
Pehhhh aku nak bilik macam ni :3


& macam ni pun nak jugak!
Carer tak carer ah ada tempat training punch
Memang badan kering aku korang tak nampak lagilah pergi sekolah
Hahahaha



Ok the end~ 
Hahaha oh soly soly gambar bilik aku sendiri takde
Berbual yeyeoh je dari mula tadi
Dirahsiakan atas sebab tertentu
Raya jemputlah datang bilik eh!
Bahahaha
Selamat bersahur!
Jangan lupa niat puasa :D



p/s : goodluck to all examinee yang amik Trial PMR! terutama budak gemok yang nak amik bahasa arab tu esok! Hikhik! Goodluck again! Buat yang terbaik! ^^


Ello ello! Thank you for reading my blog :)

2 Comments:

yumaisabreena faith anuwar said...

cool lahh "bilik" dia ni :)

mohamedkhaliqamminuddin said...

@yumaisabreena faith anuwar
Cool lah sangat kalau gambar gambar tu amik dr google je Hahahaha

©2010-2011 khenobukhaleq.blogspot.com. All Rights Reserved.